Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

12. FELELŐS FOGYASZTÁS ÉS TERMELÉS

12.jpg

"Ensure sustainable consumption and production patterns" / "Fenntartható fogyasztási és termelési minták biztosítása"

Az SDG 12 vállalkozások, a politikai döntéshozók, a kutatók és a fogyasztók átfogó cselekvéssorozatát követeli meg a fenntartható gyakorlatokhoz való alkalmazkodás érdekében. Fenntartható termelést és fogyasztást irányoz elő, amely fejlett technológiai kapacitáson, erőforrás-hatékonyságon és a globális hulladék mennyiségének csökkentésén alapul.


Forrás:

Mit tesz az egyetem?

A Soproni Egyetem dolgozik az erőforrások hatékony felhasználásán, a hulladék minimalizálásán továbbá a szelektív hulladékgyűjtés hatékony megvalósításán. 

A Soproni Egyetem vonatkozásában az SDG-hez kapcsolódó tantárgyak arányát mutatja az alábbi ábra:

A Soproni Egyetem vonatkozásában az SDG-hez kapcsolódó szolgáltatások arányát mutatja az alábbi ábra:

A Soproni Egyetem vonatkozásában az SDG-hez kapcsolódó projektek arányát mutatja az alábbi ábra:

Cikk nyomtatása E-mail

Kapcsolódó elérhetőségek