Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

3. EGÉSZSÉG ÉS JÓLLÉT

3.jpg

"Ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages" / "Az egészséges élet biztosítása és a jólét előmozdítása minden korosztály számára"

Az SDG 3 célja az egészség biztosítása és a jólét előmozdítása mindenkire vonatkozóan bármely életkorban a reproduktív, anyai és gyermekkori egészség javítása, a főbb fertőző betegségek által előidézett járványok megszüntetése, valamint a nem fertőző és mentális betegségek előfordulásának mérséklése révén. Emellett a magatartási és környezeti egészségügyi kockázati tényezők csökkentésére is felszólít.


Forrás:

A Soproni Egyetem vonatkozásában az SDG-hez kapcsolódó tantárgyak arányát mutatja az alábbi ábra:

Cikk nyomtatása E-mail

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Soproni Egyetem néven női futballcsapatot indít a SMAFC és az SC Sopron

Soproni Egyetem néven női futballcsapatot indít a SMAFC és az SC Sopron

Stratégiai együttműködést írt alá Soproni Egyetem sportegyesülete, a SMAFC, valamint az SC Sopron. Ősszel női futballcsapatot indítanak az NB II-es bajnokságban. 

Művészek az Egészség Szolgálatában: Inspiráló beszélgetés bohócdoktorokról, a Ligneumban

Művészek az Egészség Szolgálatában: Inspiráló beszélgetés bohócdoktorokról, a Ligneumban

Egy elgondolkodtató és szakmailag sokat adó beszélgetést hallhattak az érdeklődők  szombaton délelőtt a Ligneum Rendezvényházban.  A diskurzuson a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány művészeti vezetője, Gelencsér Tünde, a Ringató zenei nevelési módszer kidolgozója, Gróh Ilona, valamint Simóka Nóra pszichológus és vívó-szakedző vettek részt.