Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

KÖRNYEZETTUDATOS HALLGATÓI ÉLET – Eredmények – 2023

Sikeresen lezárult a 2023. október 10. és október 31. közötti időszakra meghirdetett „Környezettudatos Hallgatói Élet” projektünk. A Soproni Egyetem mind a négy Karáról, emellett a Budapesti Metropolitan Egyetemről is érkeztek kreatív ötletek és hasznos gyakorlati megoldások.

A résztvevők idén is öt tématerületen mutathatták be környezettudatos javaslataikat, ötleteiket, hasznos gyakorlati tapasztalataikat. A kapott válaszok alapján érzékelhető volt, hogy a hallgatók a környezettudatosságot egyre hatékonyabban tudják beépíteni a mindennapjaikba, sőt nagyon sok egyedi, kreatív ötletet is megosztottak a program során. Tisztában vannak vele, hogy egy aprónak tűnő lépés is jelentős mértékben hozzájárulhat a környezetet érő terhelések, ezáltal az ökológiai lábnyomuk csökkentéséhez.
A beérkezett válaszokat szakmai bizottság értékelte, a legmagasabb pontszámot elért és a legkreatívabb hallgatók díjazásban részesültek. A nyereményeket a Soproni Egyetem, a soproni Jégverem Fogadó, a RAJI Ukemi Fitness valamint a környezettudatosság, egészségmegőrzés jegyében tevékenykedő Ritakreatív zerowaste és Dekagramm csomagolásmentes bolt ajánlották fel.
Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vett a programban!
Legyen környezettudatos mindenki 2024-ben is!

Cikk nyomtatása E-mail